• Защо предлагаме само мастиленоструйни принтери EPSON ?

Защо предлагаме само мастиленоструйни принтери EPSON ?

0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
Наличност:
In Stock
Модел:
Epson
Epson

Сподели

Познавате ли компанията Epson и нейните възможности ?

- Фирмата Epson вече повече от 50 год. успява да задържи водещото си място сред производителите на мастилено-струйни принтери. Безспорната и утвърдена репутация на Epson сред потребителите не е случайна и се дължи на смелия иновативен подход при създаването на нови технологии за печат и при проектирането на печатащи устройства.

С какво принтерите Epson са различни ?


- Epson създава своя уникална технология за мастилено-струен печат която е коренно различна от използваната в други водещи конкурентни компании – Canon и HP.
Canon създава своя технология за мастилен печат “Bubble Jet“, при нея мастилото в печатещата глава се нагрява, докато принтерите Epson работят без нагряване на мастилото като използват пиезо-електрични елементи които „изхвърлят“ мастилото през дюзите.
- Тази иновативна технология на Epson позволява на принтерите да печатат с резолюция от 5760 dpi на 1440 dpi, и то без опасност от запушване на печатащата глава при работа с различни видове мастила.
Благодарение на своята уникална технология на печат Epson за разлика от своите конкуренти не са ограничени в използването на пигментни мастила при цветен печат. Мастилата за принтери биват два вида – пигментни и багрилни. Предимство на пигментните мастила е че след отпечатването те са неразтворими и текста/изображението са много по-трайни и не се размазват в случаи на попадането на вода върху тях.
- Преди няколко години Epson първи направиха решителната крачка и започнаха да произвеждат своите принтери с фабрично вградени системи за непрекъснато подаване на мастило.
След тях и другите техни конкуренти последваха техния пример и започнаха да използват фабрично вградени системи за непрекъснато подаване на мастилото, при които мастилата се зареждат във външни/вътрешни резервоари. Този подход беше продиктуван от спецификите на пазара на мастилено-струйни печатащи устройства и направи цветния печат финансово достъпен, а самото презареждане лесно за потребителите.
- Не на последно място трябва да споменем и факта, че ако потребителите на Epson се отнасят грижливо (спазвайки няколко прости правила) към печатащите си устройства, могат да ги използват безпроблемно дълги години !

Какви са възможностите на различните категории мастилено-струйни принтери на Epson ?

- Epson произвежда мастиленоструйни принтери с различно предназначение и в различни ценови класове.
Принтерите които предлагаме за вашите нужди са произведени от Epson – компанията с най-голям опит и традиции в производството на мастилено-струйни принтери предпочитани от потребителите.
- Дори и моделите с най-достъпна цена, какъвто е Epson „EcoTank L1210“ са носители на най-отличителните емблематични предимства на бранда Epson.
- Ако търсите печатещо устройство с формат "А4" и оптимално съотношение цена-качество, и не държите на „екстри“ като цветен дисплей и скенер, този достъпен 4 цветен (Cyan-синьо, Yellow-жълто, Magenta-червено и Black-черно) модел на Epson „EcoTank L1110“ с отлична резолюция на печат и голям обем на резервоара за мастило може наистина да Ви свърши много-добра работа.
- Epson „EcoTank L1110“ е модерен и икономичен A4 принтер, който благодарение на своята иновативност и висока технологичност, в комплект със сублимационно мастило J-Next Subly JXS-65 (4 х 100 ml.) отпечатва на сублимационна хартия висококачествени сублимационни изображения готови за трансфер върху различни подготвени за сублимация заготовки (чаши, шапки, тениски и мн. др.).
- Високотехнологичните решения на производителя Epson, включващи фабрично интегрирана система за постоянно подаване на мастило в съчетание със съвместимите сублимационни мастила, позволяват постигането на ниска себестойност при високо качество, видно от крайния продукт.