• Термо-преса за сублимация SECABO „C5 CLAM“

Термо-преса за сублимация SECABO „C5 CLAM“

1,200.00лв.
без ДДС: 1,000.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
C5 Clam
термо-преса за сублимация

Сподели

 

Термо-преса за сублимация Sacabo “C5 Clam” – 38 см. на 38 см.


Немската фирма „Secabo“ предлага на вашето внимание трансферната преса „C5 Clam“ с която ще можете чрез процеса на сублимация да пренесете всяко отпечатено с принтер за сублимация изображение върху избраната от вас плоска повърхност.

С термо-пресата „C5 Clam“ можете да прехвърляте без затруднения и с добро качество избраните от вас изображения. Чрез цифровия контролер за температура и време вие ще направите бързо и лесно желаните настройки на термо-пресата.

Secabo „C5 Clam“ има оптимална работна повърхност от 38 cm. на 38 cm.
 

Технически данни: Чертеж-1 / Чертеж-2

 

Работна зона

38 см на 38 см.

Макс. притискаща сила

200 g / cm²

Максимална температура

225 °C

Тегло без опаковката

22,00 кг.

Тегло с опаковката

36,00 кг.

Производител

Секабо


Как работи: Видео

Какво е термо-преса и за какво се използва ?
Термо-пресата прехвърля текст, лога, или други изображения върху различни материали. Уредът работи с натиск и топлина, за да постигне желаните резултати. Термо-пресата е като голяма ютия, но с по-голям натиск и с по-равномерно разпределена топлина. Термичните преси са лесни за използване и осигуряват отличен трансфер на изображението.

Същност на сублимационния трансфер:
В този процес топлинната преса прехвърля графики, снимки и текстове, които са били отпечатани от специализиран принтер, върху полиестерни материали. Печатът не изисква нищо повече от специални сублимационни мастила. Топлината създадена от термо-пресата кара изображението да се прехвърля върху полиестерни материали. Освен за облекло този процес е подходящ и за индивидуален дизайн на чаши, пъзели, подложки за мишка, сервизи и мн. др. Моля, имайте предвид, че за да се получи реалистично възпроизвеждане на изображението този процес трябва да се използва само върху светли, за предпочитане бели материали.

Защо имам нужда от термо-преса ?
Употребите и възможностите на термо-пресата са толкова разнообразни, колкото и различните съществуващи методи за прехвърляне. Топлинните преси позволяват както на професионалистите, така и на амбициозните любители да превърнат своите лични дизайнерски идеи в реалност, като например:
- Креативен дизайн на чаши и чаши и индивидуален дизайн на подложки за мишка;
- Пренасяне на изображения върху облекла като тениски, якета или пуловери, например за оркестри, училища, работни облекла, дизайнерски колекции;
- Създаване на изображения върху шапки, кърпи, чанти, текстил за баня и др.;
- Пренасяне на фото-мотиви върху плочки за баня или кухня и т.н.

Коя е подходящата термо-преса за моите проекти ?
При избора на подходяща термо-преса са важни формата на приемащия материал и размерът на изображенията, които ще се прехвърлят. Този вид сгъваеми термо-преси се използват за обработка на плоски материали, като текстил, плочки, или други плоски заготовки. Топлинната преса Secabo „C5 Clam“ например е надеждна базова сгъваема преса за начинаещи потребители. Термо-пресата Secabo „TC5 Smart“ е подходяща за по-напредналите. Има и специални преси за чаши, които перфектно се адаптират към формата на чаша, за да позволят създаването на индивидуална колекция чаши, като например термо-пресата Secabo „TMUG“.