• Комплект мастила на водна основа за мастилено-струйни принтери HP

Комплект мастила на водна основа за мастилено-струйни принтери HP

39.60лв.
без ДДС: 33.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
HP
Мастила за мастилено-струйни принтери

Сподели

Комплект мастила от четирите основни цвята на водна основа за мастилено-струйни принтери – HP : Magenta – 100 ml. / Yellow – 100 ml. / Cyan – 100 ml / Black – 100 ml.
Описание на водоразтворимите мастила:

- Използват се за презареждане на мастилено-струйни принтери. С тях могат да се зареждат Системи за Непрекъснато Подаване на Мастило (СНПМ), резервоарите за мастило и касетите за мастило предназначени за многократно зареждане.
- Мастилата гарантират отличен резултат при печат, осигурявайки точно възпроизвеждане на цветовете, поради еднаквостта на структурата и способността за предаване на различни нюанси.
- Дълготрайността на изображенията е осигурена, поради способността на мастилата да да издържат на въздействието на UV лъчите и високата влажност.
- Мастилата се произвеждат в съответствие с международните стандарти за качество, не запушват печатащата глава и увеличават експлоатационният й живот.
- Те са подходящи за печат върху обикновена, матова или гланцирана хартия. Най-често се използват при печат на документи, фотографии (включително с висока резолюция), етикети и т.н.
- Мастилата са подходящи за използване при принтери HP и са съвместими с тях.
- Обем на мастилото - 4 бр. х 100 мл.
- Мастилата се предлагат в полимерни опаковки с етикети, които показват съответния цвят.

 

Етикети: